PUBLICITAT

Diversos esdeveniments afectaran la circulació

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La celebració de diversos esdeveniments demà afectaran a la circulació de vehicles a la parròquia d'Andorra la Vella. En concret, se celebrarà la 8a Cursa 10 km Valls d'Andorra, la Triatló Popular, i la desfilada de la Concentració de Ferrari.

La circulació no es veurà afectada per La Cursa 10 km Valls d'Andorra, ja que no es tallarà cap carrer. Únicament, al pas dels corredors, a les cruïlles, es donarà prioritat a la cursa. Pel que fa a la Triatló Popular, la sortida serà a les 10.30 hores del Centre Esportiu dels Serradells, a la carretera de la Comella. El circuit que seguirà serà el següent: avinguda de Salou-carrer Pobladó-rotonda de la Margineda-carrer Pobladó-avinguda de Salou-carretera de la Comella, amb arribada als Serradells.

Finalment, la concentració de Ferraris sortirà a les deu del matí de la parròquia de Canillo i arribarà a l'aparcament del Trillà d'Andorra la Vella. La desfilada dels cotxes de la concentració no pertorbarà el trànsit rodat, ja que els participants estan obligats a circular respectant les normes del Codi de la Circulació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT