PUBLICITAT

Salut i Benestar disposa de 221.468 euros per a ajuts socials

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

El Consell de Ministres va aprovar ahir la convocatòria de propostes per a l'atorgament de subvencions per al finançament de programes, projectes i actuacions de promoció social desenvolupades per entitats cíviques i associacions legalment establertes al país. El ministeri de Salut i Benestar disposa d'un pressupost global de 221.468 euros destinats a aquesta convocatòria. L'edicte, que estableix com a termini límit per a la presentació de projectes el 30 d'octubre, apareixerà publicat al BOPA la setmana vinent.

EDUCACIÓ / L'Executiu va licitar ahir la contractació del subministrament i la col·locació de l'aïllament del cap de casa de les escoles espanyola i francesa de Sant Julià de Lòria. La inversió per fer front als treballs és de 10.385 euros, i tenen com a objectiu la millora de l'eficiència energètica de l'edifici.

RAMADERIA /El Govern va adjudicar 1.002.504 euros en ajuts per al foment de pràctiques ramaderes de muntanya corresponents al període comprès entre l'1 de desembre del 2012 al 31 de maig del 2013. Els ajuts es van atorgar a 95 titulars d'explotacions agràries per al foment de les pràctiques tradicionals de muntanya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT