PUBLICITAT

Convocat per a la final d'avui contra el Prat

  • El River no guanya la Lliga Catalana LEB des del 1988
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

L'enrenou que ha aixecat el fitxatge de Trias pel River ha deixat en un segon pla la final de la Lliga Catalana LEB que juga avui mateix davant el Prat Joventut a Lleida.

A les 21.00 hores el conjunt que dirigeix Peñarroya lluitarà per aconseguir el primer títol de la nova temporada, un que no s'aconsegueix des del 1988, quan el River es va imposar al Girona.

Obviament es va qüestionar a Trias sobre la possibilitat de debutar amb la samarreta blava i la seva resposta va ser un sí: «No em costa gens agafar el ritme, però és que ara no en tinc. Aquest estiu ha estat atípic i faré una pretemporada molt curta però jo soc partidari d'entrar en la dinàmica el més aviat possible i sempre vull jugar...». Faltava la punteta de Peñarroya, que sense dubtar va assegurar: «Demà [per avui] jugarà».

Peñarroya és conscient de què té un equip amb sis cares noves –la meitat de la plantilla– i que està en fase de creixement, d'assimilar nous conceptes, amb molta càrrega física... «Però volem competir i guanyar un títol que en aquesta categoria ni recordo els anys que fa que no juguem», va deixar clar el tècnic.

Qui és dubte i probablement no estarà és Marc Blanch; dimarts no va jugar ni un sol minut en la tornada de les semifinals contra el Barça B i Peñarroya va explicar ahir d'ell: «Continua amb molèsties als adductors, no s'acaba de trobar còmode», va lamentar. No és que tingui una lesió greu però per a l'entrenador és una situació que li preocupa «simplement perquè això ens condiciona en els entrenaments del dia a dia. Ara necessitem setmanes de treball per integrar als nous i si no puc disposar de tothom trigarem més». I el bàsquet no espera.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT