PUBLICITAT

Quiropràctica a les portes obertes dels Serradells

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El centre esportiu dels Serradells celebra aquest cap de setmana la 23a edició de les jornades de portes obertes. Una conferència divendres sobre quiropràctica, a càrrec de professionals de renom i que es durà a terme al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, iniciarà les jornades, que es perllongaran durant el cap de setmana amb activitats per a tots els públics, amb l'objectiu de donar a conèixer les instal·lacions.

Tal com va comentar ahir el cap d'esports, Marc Magallón, els Serradells és la segona entitat d'Andorra pel que fa al nombre de socis (uns 5.000), i rep una mitjana de 1.000 usuaris diaris, el que suposa uns 360.000 anuals. El motiu pel qual els usuaris trien aquestes instal·lacions són el gimnàs, en primer lloc, que s'acaba de renovar amb la instal·lació de 40 màquines noves, i la piscina, en segon lloc.

Dissabte i diumenge hi haurà diferents esdeveniments esportius: el Torneig ciberpenya de futbol sala, el torneig de futbol Col·legi Sant Ermengol categoria aleví, una masterclass de cícling i sumba, entre d'altres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT