PUBLICITAT

Trias es desvincula del Joventut i ja té un acord verbal amb el River

  • Ahir va veure el partit contra el Barça B i avui entrena, signa contracte i és presentat
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Jordi Trias va arribar ahir, per fi, a un acord amb el Joventut de Badalona per la rescissió del seu contracte i no ha trigat ni 24 hores en comprometre's amb el River Andorra per a la pròxima campanya. L'ex de la Penya i del Barça entre d'altres equips, que va arribar a ser internacional amb la selecció espanyola, va ser ahir present al Poliesportiu en el partit contra el Barça B i segons les previsions avui ha de realitzar un entrenament en solitari al pavelló i anar a l'acte de la seva signatura del contracte i presentació davant els mitjans de comunicació.

El club que presideix Gorka Aixàs va explicar mitjançant un escrit que ahir mateix es va poder concretar la seva incorporació, però no es va poder fer oficial per «problemes burocràtics»; el pivot, de 32 anys, tampoc no va concedir declaracions a la premsa i fins avui, que es faci oficial el seu fitxatge del River, no parlarà.

Amb aquest reforç, Peñarroya ja té la plantilla tancada, amb dos homes per posició: els bases Éric Sánchez i Schreiner, els alers Pablo Sánchez, Blanch, Navarro i Zengotita; i els pivots Trias, Hampl, Green i Gerbert Martí. Com a complements, fins arribar als 12 jugadors, hi hauran Guille Colom i Toi Gabriel.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT