El FC Andorra obté el primer triomf en l'ajornat a Almacelles

• Un gol de Leo de rebot i la bona defensa, claus
ALMACELLES

Mejías amb la pilota, en el partit contra el Vista Alegre fa quinze dies Foto: TONY LARA

El FC Andorra va sumar ahir la primera victòria en la Lliga 2013-2014 en el grup 2 de la Primera Divisió Catalana, en un partit a Almacelles que s'havia de disputar en la primera jornada, el 7 de setembre, però que es va ajornar pels compromisos de la selecció. Un solitari gol de Leo deixa el conjunt que dirigeix Justo Ruiz amb quatre punts i un balanç d'un partit guanyat, un empatat i un perdut, per passar del penúltim a l'onzè lloc de la taula.

El 2-2 amb el Vista Alegre i el 3-0 encaixat a Vilanova i la Geltrú no estava sent un inici agradable per a un equip afectat per la greu crisi institucional i Justo Ruiz va tirar del seu recurs habitual quan les coses no van bé: defensar. «Mantenir la porteria a zero era l'objectiu», va admetre el tècnic.

Els locals van tenir la possessió, però en cap moment van saber generar més mal que una centrada a l'àrea a falta de cinc minuts per al final que va generar més incertesa que perill. L'Andorra tampoc no va fer res més que defensar amb ordre i esperar la seva oportunitat. Corria el minut 60 quan Leo va pressionar l'últim defensa, aquest va fer una mala cessió al porter i allà estava la jove promesa tricolor per posar el peu i provocar un rebot que va acabar a la xarxa. Tres punts que saben a glòria però amb poc temps per gaudir, ja que dissabte toca el Poblet, a les 16.00 hores a Aixovall.