El mateix plantejament agreuja el càstig

• Andorra torna a jugar igual amb Eslovènia i rep un 0-12
ESCALDES-ENGORDANY

Andorra tornar va ser víctima del contraatac en el segon partit amistós contra Eslovènia, disputat ahir al Prat Gran d'Escaldes. La tricolor, que dilluns havia encaixat un 0-8, ahir va fer el mateix plantejament de pressionar i tenir la possessió, i es va endur un sac de gols encara més gran: 0-12.

És evident que un partit amistós ha de marcar la preparació per a la cita internacional del pròxim any i que la selecció té un estil de joc propi, però ahir era el moment de provar amb un altre recurs per tractar de contrarestar les limitades però efectives armes que té Eslovènia –potència física, més resistència i tres homes que marquen diferències– i no es va fer.

De nou Andorra va buscar d'inici la porteria rival, però al minut 11 ja perdia 0-7. El que més sorprèn és que des del 0-6 Jona va sortir com a porter jugador, ja fins el final del partit, i en aquests 12 minuts fins el descans Eslovènia no va ser tan letal i va marcar als vestidors amb un 0-8 que malgrat tot, ja havia pujat els colors a la tricolor.

En la segona part els visitants, amb un Fetic i un Cujec igual de perillosos i golejadors que dilluns –ahir van marcar tres gols cadascú–, van tenir com a home més important el seu porter, que en els últims deu minuts d'assetjament tricolor ho va treure absolutament tot, impedint així que els homes de Xavier de la Rosa hagin pogut marcar un gol en els dos partits.

El balanç, tot i que Eslovènia és molt superior, no és gaire encoratjador amb vint gols encaixats i sense més recursos que la pressió defensiva i la possessió.