PUBLICITAT

De la Casa és quart en la Pujada a Guardiola

  • El pilot de l'ACA obté el triomf en Turismes en la cinquena cita del Campionat de Catalunya de Muntanya
EL PERIÒDIC
CERDANYOLA

Periodic
Foto:

Gerard de la Casa (Seat Còrdova WRC) va aconseguir una meritòria quarta posició absoluta en la segona edició de la Pujada a Guardiola, la cinquena prova al Campionat de Catalunya de Muntanya.

A més el pilot andorrà de l'Automòbil Club d'Andorra (ACA), un dels pilots amb més renom en les G.Series, va obtenir el triomf en la categoria de turismes.

De la Casa es va imposar per quarta vegada aquesta temporada al seu gran rival en la lluita pel primer lloc, Joan Salvans (BMW M3), tant en la primera com en la segona mànega: «El comportament del cotxe ha estat impecable i hem tingut l'encert de no cometre errades. Els rivals s'apropen molt i per guanyar no et pots permetre cap distracció», va indicar.

També va destacar en la categoria de turismes Lluís Bigordà (Seat Lleó) amb un sisè lloc –després d'una gran segona mànega en la que va ser tercer per darrere de De la Casa i Salvans– i el 12è absolut; de la seva banda, Joel Capdevila (Seat Lleó), del programa de joves pilots de l'ACA, va tornar de les vacances amb la confiança renovada i va poder obtenir la quarta posició al grup A, la vuitena en la de turismes i la 17a en la classificació general. Destacar també en turismes el 10è lloc de Claude Darne i el 17è d'Eduard Andueza.

Pel que fa a la categoria CM i monoplaces, la representació de l'ACA va estar encapçalada per Domingo Mesas (Speed Car GT 100), que va acabar sisè mentre que Ramon Plaus, amb una lesió de genoll, va haver de ser baixa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT