Andorra és golejada víctima del contraatac

• Rep un sever 0-8 amb Eslovènia tot i tenir la possessió
ESCALDES-ENGORDANY

Andorra va ser víctima del contraatac en el primer partit de preparació de cara a la cita internacional del 2014 que, com cada any, es disputa cap al mes de febrer. Queda encara molt temps per la gran cita i, com es va poder veure ahir, molt a aprendre.

Novament la tricolor es va trobar davant d'una selecció física, que aguanta més a un ritme alt, que s'imposa per potència. Malgrat que la selecció de Xavier de la Rosa va ser fidel al seu joc de pressió i possessió, no va saber fer tant mal com el rival, que va exhibir un contraatac demolidor. Andorra va tenir la pilota i, com és lògic en el futbol sala, va tenir ocasions, però no millor que els visitants, que van saber defensar i atacar amb paciència i efectivitat.

Al descans el resultat ja era de 0-3, amb gols d'Osredkar al minut 2, i Drobne al 7 i al 12.

A la segona part el combinat nacional no va variar la manera de jugar però sí va augmentar el ritme de joc, que va acabar pagant en els darrers minuts. Tanta intensitat va provocar que als deu minuts tots dos equips ja estiguessin amenaçats amb cinc faltes d'equip. Llavors ja havien tornat a marcar Osredkar al minut 22 i Cujec al 24 per fer pujar el 0-5.

Nacho va tenir l'únic doble penal del partit però el meta Puskar va aturar i al contraatac, en un obrir i tancar d'ulls, Fetic va fer el 0-6.

Andorra no va tirar la tovallola, va continuar provant coses i De la Rosa va donar entrada a Jona de porter jugador, per maquillar el resultat. Però lluny de veure porteria, de nou se li va girar la truita atacant. Al 36, el setè gol culminat per Osredkar a la contra i el vuitè, del mateix home des del seu propi camp. Avui, el segon amistós contra Eslovènia, de nou a les 20.30h. al Prat Gran.