PUBLICITAT

Continua en estat molt greu l'home agredit pel seu fill

  • La Policia no tenia constància de violència en l'àmbit de la llar
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
L'edifici on es va produir la discussió. La família viu a la segona planta. Foto: TONY LARA

l' home de 51 anys resident a la Massana que aquest dissabte va ser ferit amb un ganivet pel seu fill continua ingressat a la unitat de cures intensives de l'Hospital Nostra Senyora de Mertixell. Segons va explicar el cap de guàrdia del centre mèdic, la víctima, que va patir un tall a la vena jugular durant una disputa familiar, necessita ventilació mecànica i la seva vida encara està en perill. Fins que no passin entre 48 i 72 hores no es podrà dir que l'estat de la víctima s'ha estabilitzat i se seguirà patint per la seva vida, va apuntar el responsable mèdic.

Per la seva banda, el causant de les greus lesions, el fill de la víctima, de 17 anys, va passar la nit de dissabte a diumenge a les dependències policials, on està retingut a l'espera de poder passar a disposició judicial. Segons van informat des del Servei de Policia, encara no s'ha determinat què va dur el menor a respondre tan violentament i s'estan investigant els fets. La família no era coneguda per la Policia, doncs fins al moment no s'hi havia hagut d'actuar i no es tenia constància de violència en l'àmbit de la llar, va informar l'ANA.

Els fets van passar la tarda de dissabte a la Massana, concretament, a l'avinguda de Sant Antoni. Segons va informar la Policia va ser una discussió entre pare i fill, sense ningú més implicat. Els veïns van sentir els crits de la baralla, i fins i tot l'home va sortir per la finestra per demanar ajuda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT