El debutant Ordino planta cara però cau al final 1-3

• El Lusitans es posa de líder en golejar 0-5 el CE Principat
SANT JULIÀ DE LÒRIA

La primera jornada de la Lliga en la Primera Divisió va acabar sense grans sorpreses, tot i que el debutant FC Ordino va aguantar fins el minut 80 amb empat a un contra el Sant Julià. Al final, els ordinencs van caure per 1-3. El líder de la categoria és el Lusitans, que no va tenir problemes en golejar 0-5 el CE Principat, amb dues dianes de Cristian Martinez.

El FC Ordino va rebre el primer gol als 9 minuts, obra de Varela. El 0-1 va aguantar la resta de la primera part, i només va ser en la segona, en el minut 54, quan Nuno Miguel Da Silva va empatar el matx. Aquest empat va tenir lluita, però en el minut 80 novament Varela trencava la igualtat amb un nou gol, i en el temps afegit (minut 93) era novament Varela, que completava un hat-trick, qui posava el definitiu 1-3.

Però el primer líder de Primera és el Lusitans, que va vèncer amb claredat el CE Principat per 0-5. Cristian va avançar el seu equip a la mitja hora de joc, i en el 48 Miguel Gonçalves posava el 0-2. Després, Leo Maciel, de nou Cristian i per últim Luis Miguel Dos Reis completaven la golejada.

Dels altres dos enfrontaments, la pluja de gols va arribar en el duel entre l'UE Santa Coloma i l'Encamp. Víctor Bernat i Gabi Riera van avançar els colomencs. Amb el 2-0, els encampadans van respondre gràcies a Correia quan només havien transcorregut 27 minuts de joc. Un minut després, però, Bernat va marcar el 3-1, i el mateix jugador just abans del descans feia el 4-1. Izquierdo retallava en el 67, però va sentenciar en el 88 Boris Anton amb el 5-2.

En el 3-0 del FC Santa Coloma a l'Inter van marcar Luis Blanco en el 44, i Marc Pujol i Adam Smith en el segon període.