PUBLICITAT

El FC Andorra cau 3-0 a Vilanova la Geltrú

EL PERIÒDIC
VILANOVA LA GELTRÚ

Fa temps que Justo Ruiz, conscient de la realitat del FC Andorra, avisa que aquesta temporada serà dura. Molt dura, sembla ser, perquè en dos partits, encara el seu equip no coneix la victòria. No és, per això, per fer escoltar alarmes, ni molt menys, però sí simptomàtic del que pot arribar a ser aquest inici de campanya si no es troba el camí de la victòria aviat. Ahir, a Vilanova la Geltrú, l'Andorra va recollir la primera derrota de la temporada, 3-0, després de l'empat amb què es va tancar a casa, fa una setmana, el primer duel de la Primera Catalana dels tricolors.

El Vilanova la Geltrú va acabar per infringir una dolorosa golejada al FC Andorra, que tornava al Principat amb tres gols en contra. Els andorrans, que l'any passat van guanyar al Camp Municipal 1-2 i que a Aixovall contra els catalans van signar un empat, ahir no van tenir el dia i es van veure superats.

Amb aquest resultat, l'equip triccolor es manté en la zona de descens amb només un punt. Això sí, amb un partit menys que la resta d'equips en ajornar la primera jornada pel matx de la selecció a Turquia.

DEBUT DE SONEJEE I DE TITULAR / Una de les noves incorporacions del FC Andorra, Óscar Sonejee, va comptar com era d'esperar amb la total confiança del seu entrenador. Justo Ruiz el va alinear de sortida en un onze en què també hi havia Andres sota pals, Txus Rubio, Mejías, Lima, Moisés, Ludo, Somoza, Víctor Bueno, Alves i Oriol Roch. z



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT