PUBLICITAT

Només per a dones

  • La iniciativa del COA ?Dona i Esport' compta amb 50 participants
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un grup de participants esperen el seu torn per jugar a bàsquet, ahir Foto: TONY LARA

La iniciativa del Comitè Olímpic Andorrà (COA) ‘Dona i Esport' va viure ahir la seva primera edició i, atenent a la resposta de les dones que hi van participar, hauria de tenir continuïtat. Una cinquantena s'hi van adreçar a aquesta proposta, que entrava dins del programa de Solidaritat Olímpica. «Ha estat molt maco, totes hem fet tots els esports i la que controlava del seu explicava a la resta com ho havíem de fer. Penso que s'hauria de repetir». Així ho analitzava Laura González, una de les participants ahir, jugadora de vòlei, que també va disputar, com totes, partits de rugbi, de futbol, d'handbol, de bàsquet i de vòlei.

Els cinc esports eren representats per esportistes. Al final, totes barrejades en una iniciativa que ha agradat, però que també va deixar cansament, tal com s'escoltava dels comentaris d'algunes de les participants, ja una mica esgotades al voltant de les 17.30h, ja que les activitats havien començat a les 15.00h. El Camp del Consell va acollir els partits de rugbi i futbol, el Poliesportiu els d'handbol i bàsquet, i el Joan Alay els de vòlei. Tot, a més, supervisat pels tècnics de les diferents federacions, que feien indicacions i també d'àrbitres.

A més, l'activitat va servir per crear vincles entre les esportistes, ja que moltes d'elles no es coneixien, i el fet de practicar esport juntes va permetre que es creés una unió saludable. Esportiva, que és del que es tractava. Iniciatives així fomenten l'esport, i si tenen bona acollida, mereixen més oportunitats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT