PUBLICITAT

Bartumeu rebutja anul·lar el decret de tancament de diumenges

  • El Govern està a l'espera dels resultats d'una enquesta "per veure quina és la problemàtica"
  • Sense dir-ne el nom, ha críticat al director de Vallnord, Martí Rafel
01092010 bartu
El cap deGovern en la roda de premsa d'aquesta tarda.  Foto: ORIOL LLAURADÓ

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, ha reiterat el posicionament del Govern respecte el decret de tancament de diumenges a la tarda. Després que aquest dimarts al matí tots els representants del sector turístic i comercial demanessin al ministre Claude Benet l'anul·lació del decret, Bartumeu ha dit que el Govern està a l'espera dels resultats d'una enquesta "per veure quina és la problemàtica que es pot derivar d'aquest tancament d'uns diumenges a partir de les dues de la tarda" -uns diumenges que el cap de Govern ha qualificat de "temporada baixíssima"- i que quan es tinguin els resultats es reuniran amb els agents del món del comerç i "ja hem dit que aquesta qüestió no s'enfocarà de la mateixa manera l'any vinent".
Però Bartumeu no se n'ha estat de criticar algunes de les manifestacions que es van fer en el decurs de la reunió de la Taula de Turisme i Comerç on es va plantejar al ministre del ram l'anul·lació del decret. El cap de Govern ha dit textualment que "no deixa de ser paradoxal que persones que estan força allunyades del comerç, com un alt dirigent d'una estació d'hivern que no destaca precisament per tenir una gestió econòmica sanejada, ens hagi d'explicar si és perjudicial o no el tancament dels comerços fora de la temporada hivernal que se suposa que, malgrat els resultats, forma part de la seva competència".

Sense dir-ne el nom, la crítica anava dirigida al director de Vallnord, Martí Rafel, que precisament en el decurs de la reunió de dimarts al matí de la Taula de Turisme i Comerç, en un moment del debat va preguntar als assistents si algú estava d'acord amb el decret. Rafel va obtenir el silenci de la sala, cosa que va donar per entès que cap dels assitents avala el decret.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT