PUBLICITAT

Torna la il·lusió al CV Andorra amb l'arribada de De Amo

  • La plantilla ha millorat molt i només falta un punta i el ?sí' de José Garcia
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
José Garcia, al centre, encara no té decidit si continua a l'equip Foto: ÀLEX LARA

Miguel Ángel De Amo és un col·locador de Màlaga que la temporada passada va ser a un dels grans de la Superlliga, el Cai Teruel, campió de la Copa del Rei i de la Supercopa d'Espanya, líder de la lliga regular i subcampió en caure en els play-off pel títol. Aquesta pròxima temporada serà a les files del CV Andorra. És internacional amb Espanya, i un home de talent. «És un molt bon fitxatge», assegura el seu nou entrenador, Lluís Hillaire. És una peça que, afegida a la resta de l'equip, torna a il·lusionar el vòlei del Principat.

Mentre el club anunciava dimarts aquesta nova incorporació, qui encara no està decidit a seguir jugant o no és el lliure José Garcia. Hillaire esperarà fins que comenci la competició, però potser amb la incorporació de De Amo, i la futura arribada d'un punta brasiler, el lliure s'ho repensi. De Amo ha estat internacional amb la selecció espanyola, ha sigut jugador també del Probisa Malaga, a més d'altres clubs com el PTV Telecom, Numancia de Sòria, FC Barcelona o Cajasol Juvasa. Actualment, el col·locador andalús no tenia equip, tot i haver estat la temporada passada a un club capdavanter com el Cai Teruel, i continuava en actiu aquest estiu amb partits de vòlei platja, on hi competeix cada any. Ara, de fet, és en plena temporada a la sorra, així que arribarà al CV Andorra en bon estat de forma, tot i que s'haurà d'acoblar a la pista, cosa que tampoc no preocupa massa a Hillaire «perquè és segur que arribarà en forma».

I de motius per a la il·lusió, n'hi ha. El tècnic va assegurar que el nou CV Andorra estarà «molt més compensat que la temporada passada». Això és perquè ara hi haurà «cada jugador al seu lloc». L'equip continua, però, sense estar complet. Es busca un punta i l'objectiu és a Brasil.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT