PUBLICITAT

Aire net a la Massana

  • Rues amb un bus a pedals, bicicletes elèctriques i explicacions didàctiques, activitats per a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Foto: COMÚ DE LA MASSANA

El Comú de la Massana va presentar ahir les activitats que ha organitzat amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, sota el lema Aire net, tu et mous!. Aquest dissabte tindrà lloc una rua amb la Cuca-Bus, un artefacte que funciona amb pedals, que recorrerà l'avinguda Sant Antoni fins a la plaça de les Fontetes. A la plaça es podran fer les inscripcions per participar en un circuit urbà que anirà fins a Santa Caterina i el Prat del Colat, i que es podrà fer amb qualsevol vehicle sense motor: bicicleta, patins, patinets, etc. L'objectiu és conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de millorar la qualitat de l'aire i l'impacte que hi té el transport.

Durant el circuit urbà es podran provar de forma gratuïta les bicicletes elèctriques, el seagway i les burricletes, gràcies a la col·laboració de diferents empreses de la Massana. A més, els agents de circulació ensenyaran als nens les principals normes de seguretat viària.

El comú va signar la setmana passada la Carta de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, a la qual s'hi han adherit més de 2.000 ciutats de 43 països, els quals durant aquesta setmana realitzen diverses activitats relacionades amb el lema de la campanya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT