PUBLICITAT

El River esperarà Trias fins l'últim moment, però hi ha alternatives

  • Peñarroya ni té pressa ni ha posat una data límit al club per fitxar-lo, però confia en què arribi aviat
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

El que està vivint el BC River Andorra amb la seva intenció d'incorporar Jordi Trias a la seva plantilla és, com a mínim, peculiar. El jugador estava vinculat al Joventut de Badalona, amb qui ja ha arribat a un acord per sortir de l'equip, però amb qui falta encara concretar quantitats, maneres i formes per rescindir la vinculació. Mentre això no passa, el temps corre i Joan Peñarroya segueix sense tenir el pivot que li falta –ahir a Barcelona va haver de comptar amb Toy Gabriel i Felipe De Oliveira, del sènior B– a 18 dies perquè comenci la lliga regular de LEB Or. Així doncs, el director general del club, Francesc Solana, va manifestar ahir que el club esperarà al pivot català, però en cap cas es descarten d'altres possibilitats.

«Nosaltres volem a Trias. Si estem esperant tot aquest temps és per alguna cosa». Aquestes paraules de Solana confirmen la total implicació del River en el projecte Trias, però el club tampoc no vol jugar-s'ho tot a una carta: «Està Guille Rubio, i també d'altres americans, bons, que ara es podrien fitxar».

Qui té també molt a dir en tot això és el tècnic Joan Peñarroya. L'entrenador és qui més paciència està demostrant, i tot i que dilluns en roda de premsa va remarcar que no hi ha data límit que hagi posat al club, també és cert que si per ell fos ja voldria tenir al jugador a les seves ordres i entrenant amb la resta de la plantilla. En aquest sentit, el tècnic no ha posat cap ultimàtum, però és cert que la pretemporada avança i de la càrrega de treball que acumula la plantilla, Trias encara no en sap res. Sí, és cert que el català entrena pel seu compte, però res a veure entre una feina particular a la intensitat dels entrenaments que es fan en equip aquests dies al Poliesportiu, amb sessions fins i tot triples com les de dilluns. Així mateix, el River suma amb el matx d'ahir, tres partits disputats en aquesta pretemporada. Tota aquesta feina s'haurà de notar el 5 d'octubre quan el River comenci la lliga. Trias, en tot cas, ja arribaria amb retard i hauria d'agafar-se a un pla específic.

El River compta amb una plantilla fins el moment formada pels ja coneguts de la campanya anterior Marc Blanch, Tomas Hampl, Thomas Schreiner, Pablo Sánchez i Toy Gabriel. Els nous són Gerbet Martí –està lesionat amb un esquinç com a mínim encara per setmana i mitja– Asier Zengotitabengoa, David Navarro i Shaun Green. Trias hauria de ser a aquesta llista aviat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT