El River s'acosta a la final en vèncer 66-78

BARCELONA

El BC River Andorra va donar ahir un primer pas endavant en la seva lluita per aconseguir el primer títol de la temporada. El Palau Blaugrana va acollir ahir el partit d'anada de les semifinals contra el FC Barcelona B, amb victòria andorrana per 66-78. El partit de tornada serà el pròxim dissabte dia 21, a les 20.00h al Poliesportiu d'Andorra la Vella.

El partit al Palau va estar marcat per la eficàcia anotadora dels dos equips, tot i que va ser el River qui va agafar distància en el primer quart amb un clar 13-26. Amb tot, el Barça B va saber reaccionar en el segon quart i va acabar per retallar distàncies de manera que tornava al partit. Així, el 40-48 va deixar els dos conjunts als vestidors.

En la represa, el River va semblar despertar després de veure com els blaugrana els havien retallat les distàncies, i així el tercer quart va acabar amb color blanc-i-blau amb 53-62. L'emoció arribaria en el definitiu període, quan el Barça B va tenir minuts d'encert que van posar contra les cordes la victòria andorrana.

L'ÚLTIM QUART, DECISIU / En els tres primers minuts d'aquest últim quart, el River només va aconseguir dos punts, mentre que els catalans es posaven a tres punts (61-64) i obligaven als homes de Peñarroya a fer un esforç extra. Així, la reacció visitant va arribar en forma de punts, i ara el parcial beneficiava els andorrans, amb un 1-9 que deixava el marcador 64-73. Quan restaven menys de dos minuts per al final, el Barça volia mantenir el ritme però la distància ja semblava massa gran (66-75), fins que va sonar la botzina i el final d'aquest partit d'anada de semifinals, 66-78 per als andorrans, que tenen la final en les seves mans.

DIVENDRES, L'ALTRA SEMIFINAL / L'altra semifinal de la Lliga Catalana enfronta el Força Lleida i el CB Prat Joventut. El partit d'anada entre els dos equips catalans serà divendres 20. La tornada, el diumenge 22.

La semifinal d'aquesta competició està programada per al dijous 26 de setembre a les 21.00h al pavelló Barris Nord de Lleida.