PUBLICITAT

Detingut un jove per presumpta venda de marihuana a menors

  • L'home, andorrà de 21 anys, va ser detingut a una zona d'esbarjo de la capital
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

La Policia va detenir dissabte passat un andorrà de 21 anys per un presumpte delicte de venda de marihuana a menors. Segons va informar ahir el cos de Policia en el comunicat de balanç de detencions efectuades la setmanada passada, el jove va ser detingut en una zona d'esbarjo d'Andorra la Vella després d'haver-li trobat en una butxaca de la jaqueta quatre cabdells de marihuana (1,1 grams) i quatre bosses de plàstic petites buides, així com quatre bosses més de marihuana (15,6 grams) en una motxilla i 165 euros en una butxaca del pantaló.

La detenció es va produir després que els agents de Policia haguessin observat com un grup de joves podrien estar consumint substàncies estupefaents i que s'intercanviaven alguna cosa amb el detingut.

D'altres detencions produïdes al llarg de la setmana passada van ser la d'un conductor andorrà de 20 anys, que superava la taxa permesa d'alcoholèmia. Era de 2,12 g/l. També es va detenir a un resident de nacionalitat marroquina i de 51 anys per presumpte crebantament d'una pena judicial d'expulsió del Principat per un període de 15 anys; un resident de 47 anys de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte contra l'administració de justícia, crebantament reiterat d'una ordenança penal de prohibició d'entrar en contacte amb la seva ex-dona; i finalment a un andorrà de 28 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral, maltractaments en l'àmbit domèstic, i d'amenaces, injúries i resistència als agents de l'autoritat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT