PUBLICITAT

La Vuelta i Turisme estudien una etapa completa per al 2014

  • Bona sintonia amb Unipublic tot i que la cursa entraria per França i no per la frontera sud
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

La Vuelta a Espanya va finalitzar diumenge passat a Madrid i ja es treballen en els primers contactes d'aquells interessats a rebre-la en el seu territori al 2014. Entre ells, Andorra, que vol una tercera edició consecutiva, presumiblement amb nou final a la Gallina per la seva espectacularitat, però posant sobre la taula de negociacions un contracte que inclogui una etapa completa al Principat. Això sí, la cursa entraria per la frontera francesa, i no per la sud del riu Runer amb Espanya.

Aquesta idea, que guanya números de fer-se possible segons avancen els anys, és la que desitgen Andorra Turisme i el Govern, i ara és Unipublic qui ha de fer les gestions per veure la possibilitat de quadrar el calendari d'etapes de la nova ronda espanyola. A tot això s'hi afegeixen les dificultats que Unipublic ha trobat amb Catalunya. Les relacions no semblen anar pel camí de l'acord perquè la cursa torni a territori català, després de les quatre jornades d'aquest 2013.

La Vuelta entraria a Andorra venint des de França, en una jornada que tindria el seu inici a la província d'Aragó. Entre les idees podria estar que arribés un primer dia a Andorra la Vella, i que al dia següent fos l'etapa completa a les carreteres andorranes, amb final a la Gallina. L'etapa seria de molt desnivell acumulat, però curta de quilometratge.

EL MAL TEMPS D'AQUEST ANY HA FET MAL / La Vuelta 2013 va deixar un mal sabor de boca a Andorra, ja que el pas pel Principat va estar marcat pel fred i la pluja, el que va obligar a Televisió Espanyola a donar una cobertura insatisfactòria per a tots els interessats, principalment Andorra. No veure per televisió l'atractiu natural del Principat va deixar una sensació molt dolenta, tot i que es confia en repetir en 2014 amb una etapa completa que permeti tenir un gran cobertura en directe per televisió.

L'ÚNIC CLAR ÉS QUE COMENÇA A CÀDIS / Del calendari de 2014 l'única cosa segura és que la carrera començarà a Càdis. Serà a aquesta província on es disputaran les primeres tres jornades, incloent una contrarellotge per equips. Càdis pretén agafar el relleu de Galícia d'aquest any, que ha obtingut un gran impacte amb la sortida de l'edició de 2013.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT