PUBLICITAT

Peñarroya: «L'equip està molt cansat, però és el que toca»

  • El club inicia una nova campanya perquè els socis tinguin el seu lloc fix al Poliesportiu
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Gerbert Martí, durant una sessió amb l'equip, aquesta pretemporada Foto: ÀLEX LARA

Avui a les 21:00h al Palau Blaugrana es juga el partit d'anada de les semifinals del primer títol de la temporada, la Lliga Catalana. El BC River Andorra s'enfronta al FC Barcelona B en un duel on la plantilla andorrana arriba «molt cansada», segons el tècnic Joan Peñarroya, que amb tot assumeix que en aquest període de pretemporada «és el que toca». Així mateix, ahir el club va presentar la seva nova campanya per als socis, ‘Posa't còmode, tria el teu seient', gràcies a la qual pretén que cada soci tingui, per un pagament extra, un seient assignat per tota la temporada 2013-2014.

Ahir l'equip va fer tres sessions d'entrenament «i demà –per avui– els jugadors encara estaran més cansats», segons Peñarroya. Es tracta d'acumular càrrega de treball per arribar en òptima forma al mes d'octubre, quan s'inicia la LEB Or. Abans, partits de pretemporada o de Lliga Catalana, que «és un títol però és una competició que ja està posada així dins de la pretemporada», i que permeten polir els conjunts. Avui, contra el Barça B, el River tindrà una nova oportunitat, tot i les dificultats per tenir pivots, ja que sense concretar-se el fitxatge de Jordi Trias i amb la lesió de Gerbert Martí –té un esquinç i la previsió del club és que torni a entrenar la setmana vinent–, Peñarroya només podrà comptar avui amb Tomas Hampl, Shaun Green, Toy Gabriel –ahir va rebre un cop i s'haurà de mirar– i Felipe De Oliveira.

SEIENTS PER ALS SOCIS / El club engega una campanya que acabarà en el primer partit de LEB Or a casa (11 d'octubre) perquè els socis tinguin el seu seient assignat. Els preus del carnet de soci no variaran respecte a l'exercici 2012-2013, però s'hauran de sumar 25 euros, 20 o 10 depenent de la zona que vulguin reservar per al seu seient. Al centre, més car, i als costats, més barat. El soci no està obligat a reservar seient.

SENSE NOTÍCIES DE TRIAS / Un dia més, el cas Jordi Trias segueix sense moure's: «Si vosaltres pregunteu cada dia, imagina't jo», va respondre ahir Peñarroya a les preguntes dels periodistes. El tècnic, però, hi va afegir que creu que el club està fent «els passos correctes».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT