PUBLICITAT

Augmenten un 48% els ingressos en els serveis de restauració

  • Baró es mostra satisfet pels resultats obtinguts per Vallnord
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

Tal i com ja va avançar aquest rotatiu, el domini de Vallnord va tancar la temporada d'estiu amb un augment dels ingressos d'un 9% respecte de l'any passat al sector de Pal. L'augment d'un 48% en els serveis de restauració i el fet d'haver acollit la Copa del Món de Mountain Bike van ser fonamentals per assolir aquest increment, segons va informar el domini en un comunicat.

Pel que fa a Aracalís, es van mantenir els resultats de l'any passat també després d'haver acollit aquest estiu l'Andorra Ultra Trail, «es mostra un equilibri» respecte la temporada passada en quant a la venda de passatges del telecadira de Creussans, mentre que els serveis de restauració es van incrementar un 20% respecte l'estiu passat», va informat Vallnord.

El cònsol major de la Massana, David Baró, va explicar ahir a l'ANA que en el balanç total de l'any, els ingressos d'aquesta temporada d'estiu suposen un 6% del total front el 94% de l'hivern, però «malgrat es manté la prevalença de l'hivern sobre l'estiu, el pes d'aquests mesos va en augment i ‘s'està consolidant».

Baró es va mostrar satisfet pels resultats obtinguts, i va recordar que hi ha una nova direcció a Emap, empresa gestora del domini, i que s'han fet canvis en la gestió de la restauració, «continuem en aquest sentit», va dir el cònsol.

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS / Vallnord va acollir durant l'estiu diverses proves esportives ja consolidades al calendari i que «han contribuït als bons resultats de la campanya d'estiu». Una de les més destacades en quant a públic va ser l'Andorra Ultra Trail Vallnord, a Ordino, disputada durant el mes de juny i que va reunir més de 2.000 corredors; xifra rècord dels darrers anys.

A La Massana, la Copa del Món de Mountain Bike, al juliol, va reunir 35.000 espectadors, «convertint aquesta edició en la més destacada «dels tres anys en què la prova s'ha disputat a Vallnord Bike Park. Tal i com s'explicava en el comunicat, «l'èxit rotund» va fer que els mandataris del Comú de La Massana optessin a ser la seu dels Campionats del Món de Mountain Bike i Trial al 2015. La decisió final la prendrà la UCI a finals de setembre.

TEMPORADA D'HIVERN / Vallnord va informar que, un cop tancat l'estiu, els equips d'Emap, Secnoa i Vallnord treballen de ple en l'obertura de la temporada d'hivern 2013- 2014, «prevista per al proper 1 de desembre, sempre que les condicions de neu siguin favorables».

Els forfets de temporada de no residents es poden comprar en línia des del mes d'agost amb importants descomptes i pel que fa als passis per a residents d'Andorra, l'Alt Urgell i la Cerdanya, es posaran a la venda amb uns preus especials a partir de l'1 d'octubre, a les Oficines de Turisme d'Ordino i La Massana. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT