L'Encamp no dóna treva i s'endú el primer títol a base de golejades

• Supera el Construmosa amb una maneta en ?semis' i el Casa Benfica 11-2 en la final
el periòdic
escaldes-engordany

Ni el nou format de competició discuteix l'hegemonia del FC Encamp en el futbol sala andorrà. El conjunt que dirigeix Moisés s'ha tornat a proclamar campió de la Supercopa a base de golejades, tant en les novedoses semifinals com en la final.

Dissabte va començar amb una maneta de gols contra el Construmosa DDS Madriu. Va ser una golejada enganyosa, ja que tot i mostrar-se superior al llarg dels 40 minuts, no es va veure vencedor fins el tram final. Ferreiro i Xavi Solà van fer pujar el 2-0 per a l'Encamp abans del descans. Barrufet va fer el tercer al 29 i amb el Construmosa bolcat a l'atac, van caure el quart i el cinquè, obra de Ferreiro i Cabinho, respectivament.

En la final es va creuar amb el Casa Portugal, que s'havia imposat 1-4 a l'Extremenya, però aquest partit es va resoldre en un obrir i tancar d'ulls. Del gol de Moreira només començar, l'Encamp va remuntar fins el 9-1 en només tretze minuts. Massa fàcil.