El River venç el Lleida i demostra estar a punt per a la Lliga Catalana

• El 81-94 delata el potencial anotador del nou bloc de Peñarroya abans de jugar amb el Barça B
ESCALDES-ENGORDANY

Només es tractava del segon partit de la pretemporada, però en comparació al primer hi ha una gran diferència. Una setmana després de perdre contra el Pau Orthez per 75-66, el River va derrotar el passat dissabte per 81-94 a un dels rivals que es trobarà en l'Adecco Or, el Força Lleida.

Aquest resultat reflecteix la millora en els entrenaments i també el potencial anotador del nou bloc de Joan Peñarroya, a només tres dies de jugar el primer partit oficial del curs 2013-2014: l'anada de la Lliga Catalana davant el Barça B.

Els únics punts negatius de l'amistós, disputat a Oliana, van ser les molèsties físiques de Thomas Hampl i la lesió del pivot Gerbert Martí en una acció i encara no es coneix l'abast de la lesió, a l'espera de les proves pertinents. Això el converteix en dubte per al partit de demà.

Els dos primers quarts van ser força irregulars. En un primer quart molt igualat el conjunt andorrà va acabar amb una renda de tres punts (14-17), que el Lleida va aixecar per anar al descans per davant (43-40). La igualtat es va mantenir al tercer quart, que va acabar amb un ínfim avantatge tricolor (60-61) i el talent en el tir exterior al darrer quart va enfonsar tota esperança lleidatana. Els millors anotadors van ser Green, amb 23 punts i Blanch, amb 19.

«Hem jugat contra un rival que ha marcat un ritme de joc agressiu i en una etapa de pretemporada a la qual no tenim les cames i el cap frescos, no ens hem sentit còmodes. Però això ens ajudarà a créixer», va analitzar Peñarroya.