PUBLICITAT

'Purito' arriba a l'Angliru a 51 segons del podi

  • El resident guanya la 18a etapa i esgarrapa alguns segons
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Vuelta a Espanya 2013 té tot per decidir i l'etapa d'avui amb final a l'Angliru, la penúltima abans del passeig de demà per la Castellana, promet molta guerra. Sobretot per part de Joaquim Purito Rodríguez, guanyador de l'etapa d'ahir amb final a Naranco que li ha donat una enorme empenta moral abans de l'última oportunitat de colar-se al podi de la gran carrera espanyola.

El català resident va protagonitzar un atac demolidor en el darrer quilòmetre i va deixar tothom enrere, tot i que només ha pogut esgarrapar alguns segons als seus rivals: 4 a Horner, que se situa líder amb tres segons de marge respecte de Nibali, 14 a Valverde, que deixen el podi a 51 segons i 20 a l'italià.

Purito era tot felicitat quan va arribar a la meta: «Prometo que el ritme de carrera era tan ràpid que he demanat dues o tres vegades als companys que afluixessin el ritme, no donava un duro per mi. El que menys creia en aquesta victòria era jo, però l'he aconseguida gràcies als companys i he recuperat el somriure», va indicar. Sobre l'Angliru, ara és més optimista: « Guanyar avui ha estat un cop moral increïble. Lluitaré per ser el més amunt possible. Anem a somiar. No descarto res».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT