PUBLICITAT

Trias, molt a prop de donar el sí

  • Només té la oferta del River, que com a ?Zengotita' li ofereix un segon any a l'ACB
R. M. S.// I.M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

El fitxatge de Jordi Trias no acaba de consumar-se, però està molt a prop de ser una realitat. El director esportiu del River, Francesc Solana, va admetre ahir que s'han produït diverses converses amb l'ex de la Penya al llarg d'aquesta setmana i que la situació «està molt calenta».

Trias ja ha arribat a un acord amb el Fiatc Joventut per la rescissió del seu contracte i segons ha pogut saber aquest rotatiu només té una oferta amb cara i ulls sobre la taula: la del River. Cap altra més que el sedueixi com aquesta.

Trias és coneixedor del projecte ambiciós del River, que no parla d'ascens però que ha armat un equip disposat a lluitar per l'ascens que amb ell seria encara més temible. A més el club tricolor també li ha fet un contracte adaptat a les seves limitacions però suculent i amb la possibilitat de ser ampliat i millorat en cas de materialitzar un possible ascens a l'ACB.

Així doncs sembla que l'últim fitxatge per tancar la plantilla està a punt de cuallar. Ara per ara formen el primer equip Hampl, Pablo Sánchez, Blanch i Schneider, a més dels joves Guille Colom i Toy Gabriel, i com a cares noves hi ha Éric Sánchez, Gerbert Martí, Asier Zengotita, Navarro i Green. Tots ells estan a disposició de Peñarroya per l'amistós d'avui amb el Lleida.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT