PUBLICITAT

Passarel·la, Sumba i copes

  • Els comerços van oferir copes de vi i productes especials als visitants, com ja van fer en la primera edició
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Participants al ball de Sumba popular a la plaça Guillemó, ahir. A la dreta la desfilada que va tenir lloc davant el comú Foto: ÀLEX LARA

La iniciativa De Copes pel Centre Històric va tornar a omplir ahir els carrers del centre de la capital, com ja va fer-ho en la seva primera edició el passat 13 de juny. En total hi van participar 69 establiments, entre comerços i restauració.

Les activitats programades al carrer, com la desfilada de moda o el ball de Sumba popular, també van ser tot un èxit d'assistència.

L'Associació de comerciants del Centre Històric d'Andorra la Vella ha organitzat aquesta segona edició després que la primera vetllada va tenir molt bona acollida. Com a novetats destaquen les visites guiades a la Casa de la Vall que el Servei de Guies de Patrimoni Cultural van organitzar fins a mitjanit i dos sorteigs: un viatge per a dues persones a les Caves Freixenet al Penedès i un altre a les Viñas del Vero a Osca.

Segons el cònsol menor de la parròquia, Jordi Minguillón, el Comú d'Andorra la Vella està predisposat a seguir col·laborant amb l'associació en un futur per repetir aquesta activitat «regularment», però que «són els mateixos comerciants els que han de mesurar l'esforç que els suposa i el rendiment que dóna». També va mostrar la seva predisposició per «ajudar, coordinar i participar tantes vegades com els organitzadors creguin oportú».

Entre les activitats que van registrat més assistència, a banda de les compres a diferents botigues, destaquen la desfilada de moda de diverses botigues de la zona que es va fer davant el comú de la capital o la classe magistral de Sumba de la plaça Guillemó. A més, els comerços també van oferir copes de vi i productes especials als visitants, com ja van fer en la primera edició. La jornada es va allargar des de les set del vespre fins a mitjanit, informa l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT