PUBLICITAT

Un Barça-Madrid al 'green'

  • El camp de Soldeu acull un clàssic de velles glòries de futbol i bàsquet
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Santillana, en un torneig de golf amateur, fa un parell d'anys Foto: EL PERIÒDIC

No cal parlar de l'expectació que aixeca un Barça-Madrid tant a Espanya com a dins del territori andorrà. I avui n'hi ha un. A sobre és al Principat. Però se surt una mica de la tònica habitual...

No hi seran ni Messi, ni Cristiano Ronaldo, ni Neymar, ni Bale. Tampoc es jugarà al futbol, sinó al golf. Serà un clàssic de velles glòries en la primera edició del Torneig de Veterans Barça-Madrid a Soldeu, en una iniciativa única i novedosa al camp de nou forats més alt d'Europa, a 2.250 metres d'altura.

L'alineació del Reial Madrid la formen Isidoro Sanjosé, Carlos Santillana, Enrique Magdaleno, José Luis Maluenda, José Luis Llorente, José Manuel Beirán, Joe Arlauckas.

Per part del Barça juguen Ferrán Martínez, Josep María Casanova, Josep Munné, Alejandro Alcaraz, Juan Alcaraz, José Ramón Alexanco, Pichi Alonso i Paco Martínez.

No faltaran els revivals de duels com Alexanco-Santillana o Sanjosé-Pichi Alonso, en un enfrontament que començarà a les 9.30 hores i que es jugarà en la modalitat de match play four ball –el que ve a significar sortides d'equips de dues persones comptant les victòries en cada forat, sense que es comptin el número de cops.

Són baixa d'altres a qui s'esperava com és el cas de l'ex president del Barça Joan Laporta o d'altres jugadores com Gerard López, Santi Ezquerro o Pirri, però l'espectacle, com anys enrere, està garantit al 100%.

La nit abans del torneig els setze participants viuran un primer cara a cara més amistós i de germanor, amb un sopar de gala de les mans del prestigiós cuiner català Carles Gaig, al restaurant Arrels de l'Sport Hotel Hermitage&Spa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT