PUBLICITAT

Koldo: «El primer gol, de qualitat, ha canviat la dinàmica del partit»

  • Van Gaal elogia «l'esforç i el treball» de la selecció andorrana «per intentar no perdre»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

Koldo Álvarez va considerar que el primer gol va canviar «la dinàmica del partit» i va destacar la «qualitat» de Van Persie en la seva realització. «Per mi el canvi de joc ha estat en la velocitat que han fet amb la pilota, i ells han aprofitat aquests cinc minuts en què ens ha acostat ajustar aquestes marques».

«De Turquia hi ha coses que ens va deixar contents, i avui hem sabut patir en la segona part, crec que és per estar orgullosos», va assegurar el tècnic, que va justificar els canvis respecte a Turquia: De Marcio volia consistència i de Riera més opcions en les pilotes aèries.

El tècnic holandès, Louis Van Gaal, seriós i metòdic, va analitzar el joc del seu equip: «El més determinant ha estat la inversió en la primera part, el que jo li vaig dir als meus jugadors: que tinguessin el control de la pilota en la primera part, i que en la segona ja vindrien els gols». «Els meus havien de deixar que els andorrans es cansessin, perquè aguanten uns 50 i 60 minuts. Al final és quan tenim més espai i vénen els gols», va assegurar. Respecte al paper d'Andorra, el seleccionador holandès va assegurar que és «fantàstic» veure com juga la tricolor, per «tant d'esforç, tant de treballar per intentar no perdre». «Els he dit als meus jugadors que li donessin la samarreta als jugadors d'Andorra per la feina que havien fet», hi va afegir. H

«És fantàstic tant d'esforç i treball com posen els jugadors andorrans per intentar no perdre»



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT