PUBLICITAT

Fitxats Geni i el central Bernal, falten dos reforços

  • L'Andorra té dues opcions com a col·locadors i busca un punta al Brasil
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Geni esmaitxa en un partit de fa tres temporades als Serradells Foto: TONY LARA

El Club Vòlei Andorra continua treballant a contrarrellotge per configurar la plantilla 2013-2014 que participarà un any més en la Superlliga. En els últims dies s'han confirmat dues noves incorporacions: un es l'etern Geni da Silva, que després d'un any en blanc i amb 45 anys torna al club pel qual va fitxar al 1991 quan només tenia 23 anys, i amb el qual ha mantingut un idil·li durant més de dues dècades. L'altre és Abel Bernal, central que prové del Saragossa. Lluís Hillaire ja compta amb aquests dos més Germán López –provinent de l'Almoradí–, Sergi Segado, Cristian Salvador, Èrik Olivera, Ivan Lanza i Hèctor Garcia.

Encara falten, però, una confirmació i dos reforços més per tancar la plantilla. Dita confirmació és la de José Garcia, que encara no té clar si es retira o si perllonga la seva carrera esportiva.

Els dos reforços van ben encaminats i segons l'entrenador tricolor estan a caure. A la posició de col·locador hi ha dos candidats que aportaran qualitat i experiència; un es Sergi Arranz, format al Barça i que la temporada passada va jugar al Terol; l'altre és Miguel Ángel del Amo, un rodamón del vòlei espanyol de gran prestigi que ha jugat a Barça, Sòria, Màlaga i el curs passat també va formar part del Terol, màxim favorit al títol la campanya vinent. «Vindrà un dels dos segur», va indicar Hillaire al respecte.

L'altra posició a reforçar és la de punta receptor i s'està buscant al mercat brasiler, amb l'ex tricolor Aranha com a intermediari. Aquest està negociant amb un jugador que podria donar el sí en les pròximes hores i acabar d'arrodonir una plantilla que Hillaire defineix com «experta i de qualitat» per intentar millorar el fet al curs 2012-2013.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT