PUBLICITAT

Saba nova nord-americana amb qualitat i potència per al River

  • Holmes, Johnson i Howard veuen un equip "il.lusionant" per intentar pujar a Or
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Howard, Holmes i Johnson, en la presentació dels tres nord-americans del River, ahir al Buda Espai. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Justin Howard, Rob Johnson i James Holmes han estat els últims en incorporar-se a la disciplina del River 2010-2011. Tots tres van arribar dilluns i ja estan preparats per abordar una temporada que coincideixen a definir com a "il.lusionant". Els nord-americans de Joan Peñarroya arriben per aportar potència i qualitat a un equip que només amb la feina de despatxos a l'estiu per dissenyar la plantilla s'ha guanyat el cartell de favorit per pujar a LEB Or.

PACIÈNCIA AMB HOLMES
Holmes comença una nova etapa després d'un any sense jugar per una lesió. Peñar- roya el vol cuidar perquè en plena forma pot ser decisiu i així ho va transmetre ahir en la presentació en grup dels tres jugadors: "Té ganes de jugar, però hem d'anar a poc a poc. Hem dissenyat un treball específic per a ell. Després d'un any molt dur ha d'estar tranquil perquè tindrà el seu moment", va dir l'entrenador.

Ell, més modest, va començar amb molt bon peu: "Quan em van dir de venir al River, no ho vaig dubtar. Sóc afortunat d'estar aquí". I per si algú tenia dubtes: "He treballat cada dia i arribo en bona forma". Res de vacances. Les primeres sensacions a Andorra han estat més que positives. Admet arribar "cansat", però també "amb forces renovades" i del River coneix Johnson, del qual va assegurar: "És genial".

Rob Johnson és un model a seguir. Segons el tècnic és un tot ter- reny amb un caràcter que contagia: "És molt complert. Transmet tranquil.litat i força, que són valors necessaris en un vestidor. A més, és un número u en consistència i lluita, molt fort físicament, coneix la categoria i aporta en defensa". Ell, en els pocs dies d'entrenament que ha fet, ha tingut "bones sensacions": "He vist un alt nivell, si treballem durament podem fer una gran temporada, n'estic segur".

HOWARD, EL MÉS DIFÍCIL
Howard ha estat l'últim fitxatge, però un dels primers amb el qual Francesc Solana va contactar: "Hem hagut d'esperar per al , però és un gran jugador sota la cistella que ha d'ajudar en el rebot i amb la nova normativa serà un gran element sota el pal baix". Ell, amb els seus 210 centímetres d'altura, sap què pot aportar: "Sé utilitzar el meu cos gran i els braços llargs que tinc". Un monstre a la pintura que també es va desfer en lloances cap als seus companys: "La gent em va dir abans de venir que el River és un gran equip que vol pujar a LEB Or. Això pinta molt bé, tenim bons jugadors, ens anem coneixent tots i tot i que he vist poc crec que sí, que viurem una bona temporada". Amb la plantilla tancada Peñarroya va mostrar-se més que satisfet amb el vestidor que té: "En arribar vam fer un dibuix del que volíem i gairebé tenim el 100%. Tinc jugadors amb il.lusió i qualitat humana, elements idonis per fer una bona campanya". Dissabte, el primer amistós contra el Barça, a Encamp. El 10 de setembre, la presentació contra el Bilbao Basket, el 14 i 18, partits de la Lliga Catalana contra el Barça i el 3 d'octubre comença la Lliga. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT