PUBLICITAT

Esteve i Oliveras agafen rodatge en terres xilenes

  • Tots dos reprenen la competició amb proves de velocitat a La Parva
EL PERIÒDIC
LA PARVA

Periodic
Esteve, en una prova dels Mundials d'Schladming, el febrer passat Foto: EL PERIÒDIC

Kevin Esteve i Marc Oliveras han reprès la competició de cara a la pròxima temporada d'hivern. Tots dos es troben son en terres xilenes, realitzant una estada de pretemporada a La Parva i han aprofitat aquests dies per potenciar la velocitat en diverses proves.

La primera prova que van disputar va ser un descens, puntuable per a la Copa d'Amèrica del Sud i vàlida també per al rànquing FIS. En el primer dia d'entrenaments oficials Esteve va finalitzar el 14è amb una marca d'1min 26,68s i Oliveras el 24è amb un segon més. En una prova que va aplegar més de 70 corredors, el més ràpid va ser el francès Adrien Theaux amb un temps d'1min 24,77s. Ja en cursa els dos esquiadors andorrans van fer temps més discrets per acabar 28è i 31è, respectivament i lluny de les seves puntuacions FIS: Esteve en va obtenir 59,33 –té 35,21en aquesta disciplina– i Oliveras 64,68 –pels 39,81 que suma.

Al segon descens, els dos integrants del primer equip masculí de la Federació Andorrana d'Esquí van donar un pas endavant per millorar l'actuació anterior, tant en temps com en puntuació. Esteve va ser el 24è amb un resultat més adequat per a ell de 39,81 punts i Oliveras, va ser 28è amb 52,58, tot i que va acabar a 79 centèsimes de l'altre representant tricolor.

La tercera prova era un supergegant, també puntuable per al Sud-americà, al qual Esteve va acabar 36è amb un registre d'1min 23,57s i 83,87 punts, pràcticament doblant els 41,74 que té i Oliveras no va poder finalitzar la cursa.

Per últim, en la supercombinada, cap dels dos va poder arribar a la meta.

Tots dos romandran a La Parva fins el pròxim dissabte i posant-se a punt per a una temporada en la qual seran els referents de l'esquí masculí del Principat ja sense un Roger Vidosa que va decidir plegar una vegada acabada la temporada passada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT