Onzè lloc de Cerro a Almeria en l'Espanyol

ALMERIA

Jordi Cerro. Foto:

Jordi Cerro va obtenir una meritòria onzena posició en la categoria d'entre 30 i 34 anys en la prova del Campionat d'Espanya de triatló que es va disputar el cap de setmana passat entre San Juan de los Terreros, Pulpí i Almeria. El corredor andorrà del Club Esportiu Serradells va haver de patir les altíssimes temparetures --per sobre dels 38 graus-- en la setmana més calorosa de l'estiu en la costa andalusa,

Cerro va trigar 2h 4min 16 segons i va arribar a la meta a 5min 15s del primer classificat, Ruben Bravo (Aquaslava-Servicon de Màlaga) després de superar una cursa de 1.500 metres de natació al mar, 40 quilòmetres de bicicleta i deu més de cursa a peu.

Cerro va anar de més a menys, ja que en el tram de natació es va situar quart, en el de bicicleta va passar al desè lloc i en de curs a peu va perdre una posició més.