PUBLICITAT

Una mare i el seu fill moren en un accident de trànsit a la C-14 a l'altura de Ribera d'Urgellet

  • Ha estat un xoc frontal entre un camió i un turisme en què també ha quedat ferida greu una tercera persona que ha estat traslladada a l'Hospital de la Seu d'Urgell
06092013 accident
En la imatge els dos vehicle implicats en l'accident, un turisme i el camíó

Un accident a la C-14, a l'alçada de Ribera d'Urgellet, s'ha saldat amb dos morts i un ferit greu. L'accident ha tingut lloc aquesta matinada entre un turisme andorrà i un camió que circulaven per la C-14, i que han col·lidit frontalment. Segons les primeres informacions, les dues víctimes mortals, un home i una dona de 27 i 52 anys i una ferida greu, de 26 anys, viatjaven tots al turisme andorrà. La ferida ha estat traslladat al Sant Hospital de la Seu d'Urgell. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les 6.38h i la carretera ha estat tallada en ambdós sentits fins a les  7.50h, quan s'ha començat a donar pas alternatiu. Quatre dotacions de Bombers de la Generalitat i tres patrulles dels Mossos d'Esquadra han intervingut a l'accident, a més de dos ambulànices medicalitzades.

 
Les víctimes formen part d'una família resident a Ordino i d'origen portuguès. Els morts són la mare, de 52 anys i que era la conductora del turisme, i el fill, de 27. La supervivent, de 26 anys, és filla i germana de les víctimes.   

Els fets s'han produït quan el vehicle andorrà, que viatjava direcció Lleida, ha fet un avançament a un camió i ha xocat frontalment amb un altre camió que venia en direcció al Principat. La col·lisió ha tingut lloc al punt quilomètric 175,5 de la C-14, al costat d'una nau industrial i d'un bar. El vehicle andorrà ha quedat totalment destrossat a causa de l'impacte. Com a conseqüència del xoc, els equips d'emergència han hagut d'excarcerar els cossos de les víctimes i de la ferida, tasca que ha trigat fins una hora, tal com ha relatat el Servei Català de Trànsit.   

La persona que ha donat l'avís, el propietari del bar al costat de la carretera, ha dit a RTVA que ha avisat en el mateix moment dels fets, ja que es trobava allà i que els equips d'emergència s'han desplaçat àgilment fins al lloc del sinistre. També ha relatat que s'ha apropat al cotxe però que al moment ja s'ha adonat que només hi havia una supervivent, que es trobava mig inconscient a la part davantera del vehicle, i que les altres dues persones sospitava que estaven mortes.  
Pel que fa a l'estat de la supervivent, en un primer moment ha estat ingressada al Sant Hospital de la Seu d'Urgell, on se li han diagnosticat politraumatismes i una contusió a un pulmó. A causa de les ferides la jove ha estat traslladada a primera hora de la tarda a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell en helicòpter, ja que necessita cures que no es poden assegurar al centre mèdic alturgellenc. Tot i que l'estat és greu, i amb pronòstic reservat, no es tem per la seva vida. 

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT