PUBLICITAT

Tastets gastronòmics i jocs al Mercat de les Oportunitats

  • Els visitants podran degustar a la carpa productes artesans
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

La Seu d'Urgell celebra aquest diumenge, tot coincidint amb la festivitat de Meritxell que se celebra a Andorra i amb el final de la temporada primavera-estiu, la 23a edició del Mercat de les Oportunitats que tindrà lloc al carrer Major. Una de les novetats serà una carpa de tastets gastronòmics a càrrec d'establiments d'alimentació per degustar productes artesans adquirint un tiquet de tres euros. L'altra novetat serà la instal·lació de jocs de fusta per a la canalla a la plaça del Mercat.

El Mercat de les Oportunitats obrirà les seves portes a les 10 del matí amb unes 30 parades dels diversos establiments comercials de la ciutat que ofereixen productes de qualitat a preu molt reduït. Els productes que es poden trobar en aquest mercat és bàsicament roba i calçat, així com complements per a la llar i de la persona.

etiquetatge dels productes / Cal recordar que des de fa ja unes quantes edicions, les parades que participen en el Mercat de les Oportunitats mostren una unificació respecte a l'etiquetatge dels productes, així com el lliurament de bosses de color groc amb el logotip d'aquest esdeveniment comercial amb l'objectiu de dotar-lo de personalitat pròpia.

L'organització d'aquest esdeveniment comercial preveu que en cas de pluja, aquest mercat es pugui celebrar als porxos del carrer Major.

La carpa de tastets gastronòmics anirà a càrrec de cinc establiments d'alimentació de la Seu d'Urgell com Carnisseria Charlie, Carnisseria Mitjana, Carnisseria Navinés, Comestibles Torà, La Posella i Fleca Sansa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT