PUBLICITAT

Sis ferits en l'incendi d'un habitatge a la Seu d'Urgell

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Foto: ACN / FERRAN GARCIA QUERALT

Sis persones va resultar ferides ahir al migdia en l'incendi d'un pis a la Seu d'Urgell, segons van informar els Bombers de la Generalitat.

El foc es va produir poc després de tres quarts de dues del migdia en un edifici de quatre plantes situat a l'avinguda Salòria, número 107. Les flames es van originar en un sofà d'un dels pisos de la primera planta i van cremat sobretot el mobiliari del menjador, mentre que el fum va afectar la resta del pis. Sembla que una cigarreta hauria estat la causa de l'incendi.

Com a conseqüència, una persona va quedar ferida menys greu i cinc més van resultar ferides lleus per inhalació de fum. Tots els ferits van estat traslladats a l'Hospital de la Seu d'Urgell.

Els Bombers van donar per controlat el foc cap a dos quarts de tres i posteriorment van ventilar i revisat la resta de l'edifici, segons va informar l'ACN.

Fins al lloc de l'incendi s'hi van desplaçar vuit dotacions dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies, a més de l'helicòpter del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT