PUBLICITAT

Marcio entra per Ludo per buscar «més pilota» davant de Turquia

  • La selecció ja és a Barcelona, on entrenarà avui abans de viatjar cap a Kayseri, on jugarà divendres
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els jugadors escalfen ahir sota la mirada del seleccionador, amb les obres al darrera per rebre Holanda dimarts Foto: ÀLEX LARA

La selecció andorrana de futbol va viatjar ahir mateix cap a Barcelona, on avui farà una sessió d'entrenament abans de volar a Kayseri, via Istanbul, per jugar divendres contra Turquia en un nou partit de la fase de classificació per al Mundial 2014. Per a aquest duel, dels 18 jugadors que se'n duu Koldo Álvarez destaca el canvi entre Marcio Vieira i Ludo, que es queda a casa però encara podria entrar per a jugar contra Holanda dimarts vinent al Comunal. «Marcio pot aportar més pilota i més treball en aquest sentit», va manifestar ahir el seleccionador en finalitzar l'última sessió al Principat.

Els amenaçats de sanció (7 dels 24 que hi havia a la primera llista, 6 en la de 18) han obligat a Koldo a fer moltes càbales per concretar la convocatòria definitiva. Lima, Marc Garcia, Ayala, Pujol, Peppe i Sergio Moreno estan amenaçats: si veuen una groga contra Turquia es perdran el duel contra Holanda. Així les coses, la llista és gairebé idèntica a la de Moldàvia (amistós que Andorra va empatar el 14 d'agost passat a Chisinau), amb el canvi entre Marcio, que entra, i Ludo, que surt. «Contra Turquia», va dir ahir el tècnic, «volem ser un equip competitiu, repetint amb la gent que vam tenir amb Moldàvia i per seguir amb aquesta dinàmica». Amb tot, una de les coses que preocupa Koldo és el canvi de seleccionador al combinat turc. «Ells voldran fer-ho bé i canviaran coses de l'anterior etapa», va assegurar.

LA SELECCIÓ, A BARCELONA / El combinat de Koldo va viatjar ahir a Barcelona. El vol dels andorrans els porta a una primera aturada a Istanbul, d'on volaran després cap al centre del país, a Kayseri, on es disputa el partit el divendres a les 21.00h. Una vegada a la ciutat que acull el matx, Koldo ha establert un primer entrenament al complex Kaiserispor a les 11.00h del dijous. A la tarda seran els compromisos amb la premsa tant del seleccionador turc, Fatih Terim, com de l'andorrà. Així mateix, a les 19.00h Turquia entrenarà a l'escenari del partit, el Kadir Has Stadium, i a les 20.30h ho farà la tricolor.

SEGÜENT OBJECTIU, HOLANDA / En quant acabi el matx d'Andorra a Turquia, la selecció volarà cap a Barcelona de nou i arribarà a Andorra, on a les 17.00h del dissabte hi haurà entrenament a l'Estadi Comunal que servirà per mantenir el físic actiu i recuperar-lo de les hores de vol que esperen als 18 convocats per Koldo.

HOLANDA ARRIBA DISSABTE A BARCELONA / Dissabte, Holanda, la subcampiona del món, ja serà a Barcelona, on arribarà a les 14.15h a l'aeroport provinent de Tallin (Estònia), on haurà jugat el partit divendres. A les 18.30h, els holandesos s'entrenaran a la ciutat esportiva del FC Barcelona, mentre que el diumenge ho faran a les 17.00h i a porta tancada en el Miniestadi de la capital catalana. A les 10.45h del dilluns, sortiran de l'hotel Rey Juan Carlos I de Barcelona on hauran estat dues nits, per viatjar en autobús cap a Andorra, on arribaran a les 13.45h i s'allotjaran a l'Andorra Park Hotel.

LA SUB-21, A DINAMARCA / La selecció andorrana sub-21 que entrena Justo Ruiz viatjarà dijous a Dinamarca per disputar un nou enfrontament de la fase de classificació per l'Europeu de la categoria. L'últim entrenament de la selecció serà avui a Ordino. El matx serà divendres, a l'estadi d'Aalbog. La sub-21 suma un empat en quatre partits, quan va igualar 1-1 a Estònia al juny passat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT