PUBLICITAT

Detingut un jove de 18 anys per robar i causar danys

  • L'acusat va perjudicar una vintena de persones
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Edifici de la Policia d'Andorra. Foto: TONY LARA

La Policia va detenir el passat divendres un jove resident uruguaià de 18 anys per diversos furts i danys valorats en més de 8.500 euros. Aquesta detenció se suma a les altres dues que es van efectuar durant la setmana del 26 d'agost a l'1 de setembre.

La Policia va detenir al jove uruguaià a Andorra la Vella com a presumpte autor de furts amb força en les coses, furts continuats, furt d'ús de vehicle i danys. El Servei de Policia va informar ahir que des de principis del mes de juliol d'aquest any s'havien anat succeint diverses infraccions penals contra el patrimoni, majoritàriament en garatges i algun establiment de Sant Julià de Lòria. Aquestes infraccions van ser sostraccions de telèfons mòbils, comandaments a distància d'obertura de portes de garatge, diners, bicicletes, furt d'ús de furgoneta, ratllades i vidres trencats a turismes, i pintades amb esprai en parets, turismes i mobiliari urbà.

En aquest sentit, una vintena de perjudicats van cursar les corresponents denúncies, i el valor dels perjudicis causats s'ha quantificat en més de 8500 euros. Els agents creuen que tenint en compte que ha estat època de vacances, hi ha la possibilitat que altres afectats no hagin constatat danys o sostraccions, i per això no descarten més denúncies.

La investigació va permetre detenir al jove, que va passar a disposició judicial i que posteriorment va ingressar al Centre Penitenciari de la Comella.

ALCOHOLÈMIA/ D'altra banda, la Policia va detenir la passada setmana dues persones per superar la taxa d'alcoholèmia permesa. La primera detenció es va produir dimarts i va ser a una resident espanyola de 52 anys, amb una taxa d'1,74 g/l. I la segona, es va dur a terme aquest diumenge a un andorrà de 43 anys, amb una taxa d'1,59 g/l.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT