PUBLICITAT

La tornada de Geni Da Silva al CV Andorra «és possible»

  • Hillaire, que ja compta amb Christian, Olivera, Lanza i Hèctor Garcia, parla amb ell
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto:

Geni Da Silva és veterà, però la seva qualitat és innegable. Ha estat lluny del CV Andorra durant una temporada, la passada quan el club va ser a la Superlliga, i ara que el conjunt de Lluís Hillaire repetirà a la màxima categoria del vòlei espanyol, es pensa en la seva tornada a les pistes. Hillaire no ho amaga, i afirma que és «possible» que hi torni. De moment hi ha converses, però aquesta setmana es confirmarà si s'incorpora o no.

Mentre el tema Da Silva es treballa, Hillaire ja compta amb renovacions per la temporada vinent. Han confirmat la seva continuïtat en el projecte andorrà els jugadors Christian Salvador, Iván Lanza, Erik Olivera i Hèctor Garcia.

EL DUBTE ÉS JOSÉ GARCIA / El dubte és al lliure. José Garcia, l'experimentat i veterà jugador, una de les peces claus en el vestidor andorrà, és en aquests dies estudiant la seva continuïtat esportiva. Encara s'ho pensa, però Hillaire confia en tenir-lo a la seva disposició una temporada més, donada la seva importància per la seva trajectòria i qualitat.

EL ‘SÍ' DE GERMÁN LÓPEZ, DE L'ALMORADÍ / Un altre nom que formarà part de la plantilla andorrana serà el de l'oposat Germán López. És un esquerrà de 1,98m, de 28 anys, que arriba provinent de l'Almoradí.

FALTEN TRES POSICIONS PER COBRIR / Segons el tècnic andorrà, a l'equip li manquen per cobrir tres posicions: un col·locador, un central i un punta-receptor. És en aquesta posició última on hi ha més problemes per incorporar jugadors, i per això el CV Andorra no mira només a Espanya, sinó també a Brasil.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT