PUBLICITAT

España paga el deute amb la Federació Catalana

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El màxim mandatari de la nova junta gestora del FC Andorra, Lluís España, va fer efectiu ahir el pagament del deute que el club andorrà tenia amb la Federació Catalana de Futbol (FCF). D'aquesta manera, l'equip que entrena Justo Ruiz podrà competir a la Primera Catalana com estava previst.

El mateix España va confirmar ahir amb el document acreditatiu enviat als mitjans de comunicació que el pagament es va efectuar en efectiu al número de compte corrent de la FCF. L'import va ser el ja conegut de 8.469,46 euros. Amb aquests diners enviats a la FCF, el club andorrà tanca un primera porta al seu darrera del malson que està vivint aquest estiu. El fet de poder tenir ja l'equip en la Primera Catalana dóna tranquil·litat i permet treballar amb més calma el cos tècnic i la plantilla.

CANVIS DE PARTITS / La lliga a la Primera Catalana arrenca el pròxim cap de setmana, però atés que el FC Andorra nodreix en gran part la selecció absoluta que juga divendres a Turquia i que el dimarts següent rep Holanda, es va demanar l'ajornament del primer duel de la competició per als andorrans. Així, l'equip de Justo Ruiz, que havia de jugar dissabte a Almacelles, ho farà el dia 24. El debut dels tricolors a la Primera Catalana serà el dia 15 de setembre a Aixovall contra el Vista Alegre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT