Un final trepidant dóna a Llovera el triomf al grup N i manté les opcions

• L'andorrà trenca la igualtat amb Viera en l'últim tram; Vinyes no acaba en sortir-se
MOLLERUSSA

Llovera i el seu Abarth, en plena feina a Mollerussa. Foto: FOTO ESPORT

Albert Llovera i Àlex Haro, amb l'Abarth Grande Punto S2000 preparat per PCR Sport, van resoldre al seu favor el duel amb Viera-Perez en un final del ral·li Pla d'Urgell, puntuable per al Campionat d'Espanya de terra, realment impressionant del pilot d'Abarth. A la classificació absoluta Llovera-Haro van ocupar la 6ª posició, imposant-se en el grup N. L'altra participació andorrana, la de Joan Vinyes, va acabar amb el veterà pilot fora de cursa.

La igualtat en els cronos entre Llovera i Viera es va trencar de manera espectacular a favor de l'andorrà quan les condicions de carrera es van complicar. Va ser en l'última especial del dia (segona passada pel tram D) quan Llovera va superar al seu rival directe en 28s, sentenciant el triomf de Grup N. Aquest resultat permet al pilot de PCR Sport mantenir les seves aspiracions a revalidar el títol espanyol de la categoria.

Llovera es mostrava eufòric: «En l'última especial la visibilitat era molt dolenta però hem anat a sac. Ha estat un final trepidant i sobretot quan va córrer el rumor que es neutralitzava l'especial, amb tot el que havíem arriscat... Tot va acabar bé, o sigui en el podi, i això cal celebrar-ho. Solament ens valia el triomf si volíem seguir aspirant al títol i a per això hem sortit». La propera cita, quarta del calendari del Campionat de Ral·lis de terra, es disputarà a León l'11 i 12 d'octubre.

VINYES, DE NOU SENSE SORT / Joan Vinyes i Jordi Mercader (Subaru Impreza) tampoc no van estar afortunats en la segona participació de la temporada a l'Espanyol de terra. La prova es va acabar per ells a pocs metres del final de la segona passada per l'especial B, quan es van sortir de pista sent tercers a la classificació.