PUBLICITAT

Koldo dóna una llista inicial de 24 jugadors per a Turquia i Holanda

  • Els entrenaments d'aquesta setmana concretaran els convocats definitius
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una sessió d'entrenament de la tricolor, al Comunal. Foto: TONY LARA

Esperen dos duríssims partits i Koldo Álvarez treballa amb una llista de 24 futbolistes que serà definitiva aquesta setmana depenent dels entrenaments, si hi ha lesionats i, sobretot, els descartes per decisió tècnica. El seleccionador nacional compta per a aquesta setmana amb 24 futbolistes. Turquia divendres 6 i Holanda dimarts 10 són els dos enfrontaments que són a tocar.

A les 20.00h del divendres, Andorra jugarà a l'estadi Kadir Has de la ciutat de Kayseri, al centre del país, contra Turquia. A les 20.00h del dimarts, rebrà una Holanda sense Snejder (no ha estat convocat) a l'Estadi Comunal. Per a aquests dos duels, Koldo Álvarez manega una llista de 24 formada pels porters Jose Antonio, Pol i Rivas, els defenses Sonejee, Lima, Vales, Cristian, Emili, Marc Garcia, Moisés San Nicolás, Maneiro, Roca i Fité, els migcampistes Ayala, Pujol, Marcio, Lorenzo, Ludo, Victor Hugo i Peppe, i els davanters Sebas, Juli Sánchez, Sergio Moreno i Gabi Riera.

TURQUIA, CANVI DE SELECCIONADOR / Fatih Terim tornarà a dirigir la selecció de Turquia, que és quarta del grup D amb 7 punts. Aquest mes d'agost el tècnic, un veterà de les banquetes del país i actual tècnic del Galatasaray, va arribar a un acord amb la Federació del seu país per agafar les regnes del combinat turc durant un any. Aquesta és la tercera vegada que Terim dirigirà Turquia, després d'haver-ho fet en el passat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT