PUBLICITAT

Més de 2.500 infants participen en els Esports d'Estiu a Escaldes

  • Tomàs afirma que el cicle assoleix una certa estabilitat
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una nena fent tir a l'arc, ahir. Foto: TONY LARA

Els Esports d'Estiu d'Escaldes-Engordany van tancar ahir 25a edició amb una participació de més de 2.500 infants. El conseller d'Esports del Comú d'Escaldes-Engordany, Joaquim Tomàs, va valorar positivament el nombre d'inscripcions que és similars al dels darrers dos anys i, per tant, «ha assolit una certa estabilitat». No obstant això, Tomàs va fer especial èmfasi en l'èxit que «ha suposat organitzar les setmanes temàtiques amb la col·laboració de diferents federacions i clubs esportius». I va afegir que «d'aquesta manera els nens i les nenes han pogut gaudir de diferents esports com ara el bàsquet, el rugby o el tir amb arc, a més de la piscina i la muntanya».

Per acomiadar el cicle, la plaça Coprínceps va ser l'escenari d'una exhibició dels diferents esports i habilitats que els infants han anat practicant durant el període de vacances. Els infants inscrits han estat sobretot d'Escaldes-Engordany, però també n'hi ha hagut provinents d'altres parròquies i, fins i tot, alguns fills d'estiuejants.

PATROCINI DE MORABANC  / El cicle d'Esports d'Estiu d'Escaldes-Engordany, també complia 25 anys en aquesta edició i per celebrar-ho ha comptat amb el patrocini de MoraBanc que ha sufragat les despeses d'equipament dels inscrits i dels monitors, sobretot samarretes i gorres, que s'han repartit entre participants i monitors.

La directora de Màrqueting, Comunicació i Qualitat de l'entitat bancària, Mireia Maestre, va manifestar que «estem molt contents d'aquesta primera col·laboració i que de cara a l'any vinent segons com el Comú ho tingui organitzat intentarem tornar a ser-hi».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT