PUBLICITAT

La crono Ordino-Sorteny, penúltima del Nacional

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La 7a edició del Campionat d'Andorra contrarellotge té demà diumenge a Ordino la penúltima cita del calendari. La competició s'iniciarà a les deu del matí i tindrà una distància de 12km entre el poble d'Ordino i Sorteny, just on l'aparcament d'accés a la vall. David Albós, amb 260 punts en tres proves, és el líder, seguit per Alain Valls, que també ha corregut tres, amb 201, i Guy Diaz amb 200 amb només dues proves, i avui baixa.

La prova és oberta per tothom que hi vulgui participar. Està organitzada per l'Agrupació Ciclista Andorrana i s'espera que la participació sigui superior a la de les últimes cites, on el temps no ha acabat acompanyant i molts finalment no hi van assistir. Per diumenge s'espera un temps més benèvol, el que podria animar els ciclistes del Principat i fins i tot dels que els últims dies visiten el Principat aprofitant les altes temperatures i les muntanyes del país.

Les inscripcions es faran el dia de la cursa, de 9.00h a 10.00h. La contrarellotge començarà a les 10.30h i la participació dels favorits s'espera a partir de les 11.00h. En acabar, se sortejarà material esportiu, packs d'Andorra Telecom i entrades al Centre Esportiu d'Ordino. Així mateix, hi haurà premis en metàl·lic per als guanyadors absoluts: es repartiran 500 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT