PUBLICITAT

El 9 d'octubre, eleccions a la presidència de la Federació

  • Giribet no ha decidit si es presentarà a la reelecció a un ens que té un pressupost de 2 milions d'euros
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Toni Giribet conversa amb Víctor Santos en una junta anterior a l'antiga seu de la Federació de Futbol Foto: TONY LARA

El 9 d'octubre ha estat la data escollida per l'Assemblea General Ordinària de la FAF, celebrada la nit del dilluns a la seu de l'entitat, per establir les eleccions a la presidència. El que encara no queda clar és si l'actual president, Toni Giribet, es presentarà a la reelecció. «Encara no ho tinc decidit», insistia ahir amb el mateix discurs de fa dies. La decisió sembla ser personal per a l'home que regeix el curs d'una institució esportiva amb un pressupost aprovat per al 2014 de dos milions d'euros, dels quals la meitat estan adjudicats a clubs, competicions europees i futbol base. En el passat any, la FAF ha tingut un superàvit de 60.000 euros.

El calendari per a les eleccions de la nova junta estableix que el 3 de setembre es farà públic el cens electoral, el dia 11 es tanca el termini per presentar reclamacions a aquest cens, el 18 el cens ja serà definitiu i la junta directiva passarà a ser Comissió Gestora, i des del dia 19 fins el 26 de setembre, tot aquells que vulguin optar a la presidència hauran de presentar la documentació en regla. Així, la Junta Electoral publicarà les candidatures el dia 27, i el 9 d'octubre, a la seu de la FAF, es faran les eleccions a les 21.00h.

EL NOU CLUB ATLÈTIC AMÈRICA / L'Assemblea General Ordinària de la FAF del dilluns a la nit va aprovar, a més, la inclusió d'un nou club esportiu a la competició de futbol sala. El Club de Futbol Atlètic Amèrica jugarà amb un equip sènior a la Segona Divisió. El calendari d'aquesta lliga, així com el de la Primera Divisió, es coneixerà avui després del sorteig que es farà a la seu de la FAF.

DATES PER A LA SUPERCOPA / Ja s'han fet públiques les dates de la Supercopa de futbol. El duel entre el Lusitans i l'UE Santa Coloma serà a les 17.00h del pròxim diumenge 15 de setembre, a l'Estadi Comunal. Així mateix, el Prat Gran d'Escaldes-Engordany acollirà el 14 i 15 de setembre la Supercopa de futbol sala amb el mateix format de la campanya anterior, és a dir amb dues semifinals i una final. La lluita per ser a la gran final serà dissabte. A les 16.00h es veuran les cares el campió de la Lliga, el FC Encamp, contra el finalista del Memorial Canut i Bové, el DDS Madriu, mentre que a les 18.00h jugaran l'altra semifinal l'UE Extremenya, campió del Canut, contra el CE Casa Portugal, tercer classificat a la Lliga. Els enfrontaments es van decidir per sorteig.

AVUI, ASSEMBLEA DEL FC ANDORRA / Avui a les 20.00h a la sala d'actes del Comú d'Escaldes-Engordany se celebra l'Assemblea General Extraordinària del FC Andorra que haurà de decidir la nova junta que agafarà les regnes de l'entitat.

 

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT