PUBLICITAT

Encamp renova el circuit a l'ACA per cinc anys més

  • L'acord permetrà que el Trofeu Andros i les G.Sèries BPA continuïn
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una de les proves de l'Andros de la temporada passada, al circuit Foto: EL PERIÒDIC

El Comú d'Encamp va confirmar el que era un secret a veus, que l'Automòbil Club d'Andorra renovaria el seu contracte d'explotació del Circuit del Pas de la Casa. Ahir es va fer oficial l'acord pels pròxims cinc anys. Aquesta notícia significa la continuïtat de projectes esportius com el Trofeu Andros, però també les G.Sèries BPA o la continuació de l'escola de conducció, entre altres actuacions com les que s'han estat realitzant-hi en els últims anys.

Per l'adjudicació de la concessió es van presentar dues propostes el passat 19 de juliol, sent la de l'ACA la que finalment s'ha adequat més al que demanava el Comú encampadà. Segons un comunicat emès ahir per l'Automòbil Club, el dossier que aquest organisme va elaborar contenia «el projecte per a l'explotació de la instal·lació, l'oferta econòmica, el detall de l'experiència en la gestió del circuit i una proposta de responsabilitat social corporativa amb el Comú d'Encamp». Segons el mateix comunicat, l'oferta de l'ACA ha obtingut una puntuació de 95 punts. Així mateix, el contracte inclou una despesa econòmica en forma de cànon anual de 13.010 euros.

LA PART ESPORTIVA, CLAU / El treball de l'ACA envers el circuit els darrers anys ha estat clau per la valoració final. Les competicions esportives que s'organitzen durant l'hivern aporten una ocupació de la instal·lació de més de 180 dies. Entre les proves esportives que s'hi faran, tornen a ser en la llista el Trofeu Andros que dirigeix el francès Max Mamers, amb qui ja es podrà tancar l'acord, a més de les G.Sèries BPA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT