PUBLICITAT

Koldo dóna continuïtat a l'última llista per al debut al Preeuropeu

  • Rivas, Xavi Gil, Somoza, Bernaus i Ivan Lorenzo completen la preconvocatòria
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Koldo, amb el grup darrere, en un entrenament de la selecció d'aquest any a Aixovall. Foto: EL PERIÒDIC

La primera convocatòria d'un partit oficial facilitada per Koldo Álvarez destaca per donar continuïtat als 18 jugadors que van viatjar a Xipre a principi d'agost per jugar el darrer amistós de preparació per a la fase de classificació de l'Europeu del 2012, que va acabar amb una derrota per la mínima (1-0).

El seleccionador ja va avisar que aquell test serviria per "perfilar" el debut oficial i ha estat més que fidel a la idea inicial: José Antonio, Ferran Pol, Escura, Ildefons Lima, Rubio, Àlex Martínez, Òscar Sonejee, Xavi Andorrà, Ayala, Manolo Jiménez, Mejías, Sergi Moreno, Marc Pujol, Márcio Vieira, Samir, Cristian Martínez, Sebas i Fernando Silva van ser a Larnaca i han estat escollits en la prellista que completen Xavi Gil, Somoza, Marc Bernaus, Ivan Lorenzo i Josep Rivas, el porter de l'Escale i l'únic dels 23 escollits que encara no ha debutat amb la tricolor. Hi ha temps, però, fins a última hora --75 minuts abans del partit, que es disputarà el divendres a les 18.30h-- per fer els cinc descartats.

La continuïtat es deu, en gran part, a la bona imatge mostrada a Xipre, en la qual la derrota va ser per la mínima i durant estones Andorra va dominar i va crear alguna ocasió de gol. També és cert, però, que hi han d'altres absències obligades com és el cas dels sub-21 Maneiro, Genís, Marc Vales,Emili, Victor Hugo, i de Perianes, Víctor Rodríguez, Marc Garcia, Toscano, Gabi Riera i Juli Sánchez. Precisament tots aquests van ser al partit contra Ucraïna en el darrer partit del Premundial fa onze mesos en l'últim partit de David Rodrigo a la banqueta tricolor.

És evident que per a Koldo també compten i no és que apliqui una línia continuista, simplement va matisar que "escullo els que crec que estan millor". Per tant ara que no hi ha Lliga era just que el seleccionador cridés els que tant van agradar a Xipre. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT