PUBLICITAT

Maresch deixa el River per fer una mica més fort el Burgos

  • Green segueix sense decidir-se i el club prendrà la decisió si no hi ha resposta
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Maresch, en el partit a Burgos contra el que ara serà el seu nou equip Foto: ÀLEX LARA

Són aquestes coses de l'esport que fan que a vegades és tan important fitxar un bon jugador com evitar que caigui en mans del rival. És la guerra habitual que es pot veure en duels històrics com el Barça i el Madrid, però en la LEB Or traslladat al BC River Andorra i l'Autocid Ford Burgos. Tots dos equips volen aspirar a l'ascens la temporada vinent –el Burgos el va obtenir esportivament i va renunciar a ell en els despatxos–, i si bé el club andorrà està fitxant amb garanties de tenir un bon equip, els burgalesos no es queden curts. Ahir es va confirmar que Anton Maresch és nou jugador del Burgos. El River perd una peça important que guanya el seu rival. Coses de l'esport.

«Moltes gràcies a tota la gent i l'afició del River. Han estat dos anys increïbles i us estic molt agraït per tot», va escriure Maresch ahir al seu compte de Twitter. L'escorta austríac va arribar a Andorra fa dues temporades com a petició personal del tècnic Joan Peñarroya. La seva trajectòria ha estat ascendent.

GREEN NO ES DECIDEIX / El front obert pel pivot no s'aclareix. Ahir Shaun Green encara no donava resposta al River, que no esperarà molt més i avui, segons fonts del club, prendrà una decisió al respecte si durant el dia el nord-americà no diu la seva.

BURGOS, UN EQUIP MOLT FORT / El Burgos està fent un equip per tenir en compte. La setmana passada va confirmar la incorporació del pivot Coppenrath, un maldecap per a les defenses rivals i que el River ja va patir en el play-off final quan es va enfrontar al Lucentum. Però no és l'únic de nivell que fitxa el club burgalès, perquè també ha incorporat un altre exLucentum com és Albert Sabat. El base va ser un dels més destacats de la passada temporada. Ara suma amb Anton Maresch. Compte.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT