PUBLICITAT

El VPC tanca la plantilla amb Fleming i el rus Mazin

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La plantilla del VPC Andorra per la temporada 2013-2014 ja està tancada. El club andorrà va presentar durant el cap de setmana el seu últim fitxatge, el neozelandès Thomas Fleming, i va anunciar igualment la incorporació del rus Denis Mazin, que en cap cas rebrà un sou del club, segons va informar l'entitat.

Amb 25 anys, Fleming és un jugador de segona i tercera línia, i que té com a característica que per primera vegada surt del seu país per jugar. El seu rendiment s'espera sigui destacat pels seus coneixements tècnics, a més que la intenció és que pugui sumar dins de la força de l'equip. La intenció és que la seva aportació beneficiï la resta de jugadors i per tant el conjunt en surti beneficiat.

UN RUS SENSE SOU / L'altra incorporació, el rus Denis Mazin (29 anys), el VPC no la valora com a fitxatge ja que es tracta d'un jugador que treballa des de fa tres mesos al Principat i que no cobrarà per formar part de la primera plantilla. En tot cas, la seva presència en els entrenaments està assegurada, però serà el cos tècnic qui decidirà si té el nivell per ser als partits.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT