PUBLICITAT

França, per començar l'Europeu sub-17

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Andorra es veu les cares aquesta tarda contra França (18.30 hores) en el debut a l'Europeu sub-17 que es disputa a Northampton (Anglaterra).

El combinat que dirigeix Marc Martín buscarà donar la sorpresa davant un combinat que segons l'entrenador "és superior a nosaltres en l'aspecte físic" tot i que no té més referències que les d'alguns tornejos que ha jugat aquest any a França. "Aquest equip no té res a veure amb el de l'Europeu de l'any passat; són tot cares noves", va indicar Martín.

Les opcions de guanyar seran difícils per al combinat tricolor, que compta en la sub-17 amb quatre jugadors en edat alevina --Gerard, Xavi, Oriol i Pol--, però les condicions de la pista anglesa poden jugar a favor, tal com va reconèixer el seleccionador: "La pista és petita i això ens pot afavorir. A més, el fet de tenir un equip nou fa que no tinguin tanta experiència; nosaltres, en canvi, ens coneixem de tota la vida malgrat tenir jugadors encara massa joves per jugar aquest torneig", va reconèixer.

Els altres dos rivals en la lligueta inicial seran el combinat amfitrió (partit fixat per a demà) i Espanya (dijous), que és una de les favorites al títol.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT